LA BELLA NEERPELT 3910

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Bella Neerpelt 3910. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 22:16 Levering was veel te laat… ik werd opgebeld dat ze problemen hadden met vervoer, terwijl ik op nog geen kilometer afstand woon. Mijn bestelling was 45 minuten te laat!
13 mei 2024 om 21:43 Snelle bezorging en lekker eten
28 apr 2024 om 20:30 Heel mooie eetplek. Lekkere eten en goede service. Jammer dat we zo ver wonen anders zouden we vaak komen eten :) groetjes Natalia en Frans uit Frankrijk
22 apr 2024 om 9:30 snelle levering, jammer saus bij de schotel vergeten!
16 apr 2024 om 6:42 Lekker en op tijd!
8 apr 2024 om 20:43 Heel vriendelijk en ga er zeker weer bij bestellen
1 apr 2024 om 20:36 Lekker en snel
9 mrt 2024 om 9:07 Kei slecht bestellen we nie meer bij hebben heel lang moeten wachten op ons eten en eet het er was was het ijs koud het eten
4 feb 2024 om 20:41 Weinig toppings en het duurde lang, de bezorger was wel heel vriendelijk
4 feb 2024 om 19:22 Er zat een beetje veel groentes op vergeleken met de shoarma. Bezorgen duurde langer (het was zaterdag) dan was aangegeven waardoor het eten aan de koudere kant was, maar de bezorger was erg vriendelijk.
3 feb 2024 om 22:11 Erg lekker en snel geleverd
17 dec 2023 om 13:31 Snel geleverd, vriendelijk een eten wwas heerlijk